20-03-18

Superhelden

We hebben alle papa's in de bloemetjes gezet want ze zijn voor onze kinderen allemaal een superheld!!!  Gelukkige vaderdag!

Er kwamen al 2 papa's op bezoek in onze klas.  De papa van Rutger vertelde hoe het is om te werken aan de computer.  De papa van Leah kwam over zijn hobby "voetbal" vertellen.  Dit waren reeds leuke bezoekjes en we kwamen er leuke dingen over te weten.  Nu wil iedereen natuurlijk voetballen tijdens de speeltijd.

Bij droog weer kunnen we op donderdagvoormiddag fietsen op de speelplaats, wel wordt er week om week afgewisseld met K6.     Draaien, remmen, tijdig stoppen, in een file rijden,... .  Zo oefenen we onze rijvaardigheden.

 

We kregen de papa van Liesa ook op bezoek.  Hij kwam over zijn hobby vertellen, nl. de brandweer.  Nu weten we dat brandweermannen zeer snel moeten zijn.  Ze kleden zich supersnel om zodat ze zeer snel met de brandweerwagen kunnen meerijden.  We hebben foto's op de computer gezien waar brandweermannen allemaal gaan helpen.  Er werd een brandweerslang aangesloten op het water en zo konden wij allemaal een balletje van een kegel spuiten.  Eventjes waren we allemaal brandweerman of brandweervrouw. En dat in de (gietende) regen!

18:53 Gepost door Ann Denckens | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.