09-03-18

Gezond en wel... super in je vel!

De hele school stond deze week in teken van gezondheid. " Een gezonde geest in een gezond lichaam": Wat hebben we daar allemaal voor nodig?

Elke ochtend deden we ochtendgymnastiek.  Zo hadden we al goed bewogen.  Voor onze ochtendliedjes gingen we deze week niet zitten maar stonden we recht in de kring.

Verder werkten we in groepjes samen met de kleuters van juf Daniëlle, juf Veerle en juf Stéphanie.  Zo konden de kindjes van het eerste leerjaar de kleuters reeds helpen met opdrachtjes lezen.  In onze klas zochten we gezonde manieren om genoeg water te drinken.  We maakten allerlei opdrachten met water,  we konden in water spelen en mochten fruitstukjes kappen uit ijs.

Donderdag was het in de hele school gezond ontbijt.  Lekkere verse melk, boterhammetjes, platte kaasjes en banaan.   Onze buikjes waren goed gevuld.

Als afsluiting was er op vrijdag nog een marktje in elke klas.  Zo konden de (groot)ouders in de verschillende klassen zien waar we allemaal rond gewerkt hebben de voorbije dagen.

15:53 Gepost door Ann Denckens | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.